woensdag 15 juni 2016

T-shirts

Ik loop enorm achter met het bloggen van de kleding die ik naai! Ik naai op het moment zo veel dat het niet te doen is om alles te bloggen. Praktisch iedere dag rolt er wel een kledingstuk onder de naaimachine vandaan. Meestal voor J. want die groeit overal uit, iets minder vaak voor K. want daar heb ik nog heel veel kleding voor die J. ooit aan had.

Deze blogpost is gewijd aan T-shirts voor J. Naast de hemdjes uit deze blogpost draagt ze ook graag T-shirts. Niet alleen omdat het buiten warmer weer wordt maar ook tijdens de gymlessen en de handbaltrainingen.

Om met die laatste te beginnen: dit zwarte shirt maakte ik voor haar speciaal voor de handbal. Het clublied is "The Eye of the Tiger" van Survivor en daar past dit shirt goed bij. De bling bling tijger is een strijkpatroon van hotfix steentjes. Ik bestelde het ooit via Marktplaats. Het was niet makkelijk om hem op het shirt te strijken vanwege de verschillende maten steentjes maar uiteindelijk is het gelukt.
Verder nog een shirt waar ik mijn zonnenbril bij op zet. Wat een kleuren! Maar J. vindt het helemaal geweldig. En aangezien ze zelf de stofjes uitzoekt en helemaal vrolijk werd van dit printje en deze kleuren vind ik het prima. Bij dit shirt trekt de halsbies een beetje. Gelukkig valt het reuze mee als ze het shirt aan heeft. Volgende keer de bies maar iets langer maken.
En dan als laatste een lichtgrijs T-shirt met franjes. Deze past heel goed bij de korte broek met sterren. In plaats van de mouwen en de onderkant om te zomen, heb ik allemaal franjes geknipt. Het shirt is alleen wel wat gekreukt op de foto zie ik!Zo zie je maar weer dat je met één patroon toch verschillende shirts kan krijgen!

Dossier:
Patroon: Rowan Tee van Titchy Threads
Stof: zwarte en grijze katoenjersey van stoffen.net
        printjersey gekocht op een stoffenbeurs
Maat: 12y / 164

Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten